Ιπποκαστανέα
τιμή: 2,00 € Κατασκευαστής: Nature's Gold Κατηγορία: Βότανα
Ποσότητα:

(Aesculus hippostaneum L.)

Η ιπποκαστανέα είναι επίσης σημαντική πηγή βιοφλαβονοειδών, προανθοκυανιδών που είναι γνωστές για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.
Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η ιπποκαστανιά ενισχύει τα τριχοειδή αγγεία (τα λεπτά δηλαδή αγγεία που συνδέουν τις φλέβες με τις αρτηρίες ), υποστηρίζει την κανονική και απρόσκοπτη ροή του αίματος και την ανταλλαγή των υγρών ανάμεσα στις κυτταρικές μεμβράνες.  Ανακουφίζει συμπτώματα μυρμιγιάσματος, πόνων, κνησμού, κόπωσης και αίσθημα βάρους ή κρύου που συνδέεται με κακή κυκλοφορία στα πόδια.
Το βότανο αυτό στην ουσία δυναμώνει τα τοιχώματα των αγγείων. Αυτό σημαίνει ότι η Ιπποκαστανέα είναι ωφέλιμη στην καταπολέμηση των κιρσών, πρησμένων ποδιών (που οφείλονται σε φλεβικής φύσεως προβλήματα), και αιμορροΐδων.

Εδώ και μερικά χρόνια έχει επίσης φανεί ευεργετική η εξωτερική χρήση της αλοιφής του βοτάνου για δερματικά προβλήματα. Αυτή δυναμώνει τα κύτταρα του δέρματος και βοηθά σε διάφορα προβλήματα αισθητικής και ιατρικής φύσης όπως η κυτταρίτιδα και η γήρανση του δέρματος. Δεν πρέπει όμως να χρησιμοποιούμε την αλοιφή πάνω σε σκασμένο δέρμα γιατί οι σαπωνίνες που περιέχονται μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμό.

Anti-aging Eye serum

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 7,50 € Προσθήκη  

Energy Tea

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 7,00 € Προσθήκη  

Euphoria Tea

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 7,00 € Προσθήκη  

Anti-aging Face serum

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 7,00 € Προσθήκη