Λάδι Μασάζ για Μυϊκούς Πόνους
τιμή: 7,00 € Κατασκευαστής: Nature's Gold Κατηγορία: Έλαια μασάζ
Ποσότητα:

 Η πιο δημοφιλής χρήση των αιθέριων ελαίων είναι για μασάζ. Με το μασάζ τα αιθέρια έλαια εισχωρούν στο δέρμα και επιδρούν σε ολόκληρο το σώμα αφού μπορούν να απορροφηθούν από όλα τα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού.

Ένα λάδι που θα σας ανακουφίσει από μυικούς πόνους, πιασίματα, ψύξεις και τραυματισμένους μυς.  Αποτελεί ένα φυσικό, θερμαντικό και μυοχαλαρωτικό λάδι με αιθέρια έλαια για τοπικό μασάζ και εντριβές.

Το μείγμα περιέχει:

  • Αιθέριο έλαιο Θυμάριου
  • Αιθέριο έλαιο Ευκάλυπτου
  • Αιθέριο έλαιο Δενδρολίβανου

αραιωμένα σε βάση από έλαια Σπαθόλαδου και Άρνικας.

Θυμάρι: Το αιθέριο έλαιο του θυμαριού, είναι αντισηπτικό, αποχρεμπτικό, καταπραϋντικό των νεύρων, αντισπασμωδικό και ηρεμιστικό. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση πολλών ειδών μολύνσεων ισχυροποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα (πχ. δερματικές, αναπνευστικές μολύνσεις)  Επίσης, λόγω των θερμαντικών και διεγερτικών του ιδιοτήτων, χρησιμοποιείται για την ανακούφιση του μυϊκού πόνου.

Ευκάλυπτος: Αντισηπτικό,  φυσικό μικροβιοκτόνο-βακτηριοκτόνο,  απολυμαντικό σε δωμάτια αρρώστων, καλό σε αναπνευστικά προβλήματα, άσθμα, βρογχίτιδα, ιγμορίτιδα, συνάχι και πυρετό που συνοδεύει τη γρίπη, για μυϊκούς πόνους,και σε ρευματοειδή αρθρίτιδα.

Δενδρολίβανο: Βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος,  κατά της παχυσαρκίας,  της κατακράτησης υγρών και για την καύση τοπικού λίπους.  Τονωτικό της κυκλοφορίας αίματος, στο τριχωτό της κεφαλής, θαυμάσιο για τα μαλλιά σε αλωπεκία, λιπαρότητα και πιτυρίδα, σε αρθριτικά-ρευματισμούς, μυϊκούς πόνους, για κουρασμένα ή πρησμένα πόδια.

Ποσότητα: 50ml

Pure Crete

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 2,50 € Προσθήκη  

28 days Detox Tea

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 7,00 € Προσθήκη  

Energy Tea

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 7,00 € Προσθήκη  

Anti-aging Face serum

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 7,00 € Προσθήκη