Αφροδισιακό Μείγμα Βοτάνων /50gr
τιμή: 3,00 € Κατασκευαστής: Nature's Gold Κατηγορία: Μείγματα βοτάνωνΘεραπευτικά Μείγματα
Ποσότητα:

Μείγμα "Nature's Gold" από 4 βότανα για αύξηση της ερωτικής επιθυμίας και για διέγερση.

Περιλαμβάνει Γκίνγκο Μπιλόμπα, Τριβόλι, Μάραθο σπόρος και Γιοχίμπε.

 

Τριβόλι: 

Το Τριβόλι χρησιμοποιείται για τις αντικαταθλιπτικές , τονωτικές και αφροδισιακές του ιδιότητες και κυρίως για την συμβολή του στην ενεργοποίηση της τεστοστερόνης.

Το τριβόλι περιέχει ενεργά συστατικά που ονομάζονται σαπωνίνες και στεροειδή.

Ενεργεί αυξάνοντας τα επίπεδα της ωχρινοτρόπου ορμόνης, η οποία στέλνει το σήμα εκκίνησης για την παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα.

Το τριβόλι θεωρείται το  "φυσικό βιάγκρα" αφού βοηθά την έκκριση ορμονών που σχετίζονται με την σεξουαλική επιθυμία. Στους άνδρες επιδρά αυξάνοντας την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, την σπερματογένεση, την παραγωγή τεστοστερόνης και την στύση. Αλλά και στις γυναίκες τονώνει την σεξουαλική διάθεση, βελτιώνει την αναπαραγωγική λειτουργία και την ωορρηξία. Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι μπορεί να μειώσει ψυχοσωματικά προβλήματα που προκαλούνται από την εμμηνόπαυση.

Το τριβόλι είναι δημοφιλές σε χιλιάδες αθλητές σε όλο τον κόσμο γιατί βοηθά την δόμηση των μυών, την αύξηση της δύναμης και της ζωτικότητας καθώς και την αποκατάσταση του οργανισμού μετά την προπόνηση.

Η αύξηση της τεστοστερόνης βοηθά και στο αδυνάτισμα καθώς με την ενεργοποιήση του μεταβολισμού καίγονται ποσότητες σωματικού λίπους.

 

Γκίνγκο Μπιλόμπα: 

Τα κύρια ενεργά συστατικά του Γκινγκο είναι τα φλανοειδή και οι λακτόνες (ginkgolides A, B, and C, bilobalide, quercetin και kaempfero

Μία από τις σημαντικότερες ιδιότητες του Γκινγκο είναι πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα και βοηθάει σημαντικά στην οξυγόνωση των αιμοφόρων αγγείων. Αυτή η πολύ σημαντική δράση έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.

Η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό είναι ιδιαίτερα σημαντική για την καρδιακή λειτουργία και για την ελαστικότητα των αρτηριών. Το Γκινγκο θεωρείται ότι δρα καταλυτικά έναντι του PAF (platelet activation factor) που ευνοεί τις θρομβώσεις του αίματος, τη συγκέντρωση χοληστερίνης και κατά συνέπεια οδηγεί σε αρτηριοσκλήρυνση. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το φαινόμενο των "κρύων άκρων" καθώς αποκαθιστά την κυκλοφορία του αίματος σε χέρια και πόδια. Επίσης, το Γκινγκο αναφέρεται και ως "Viagra της φύσης" καθώς θεωρείται ότι βοηθάει στην καλύτερη αιμάτωση των γεννητικών οργάνων και στην αντιμετώπιση του φαινομένου της στυτικής δυσλειτουργίας. 

Το Ginkgo έχει το μεγάλο πλεονέκτημα πως όταν χρησιμοποιείται στη προτεινόμενη δόσολογία μπορεί να καταναλώνεται μακροχρόνια - χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες. Δεν πρέπει (χωρίς ιατρική συμβουλή) να καταναλώνεται από άτομα που λαμβάνουν αντι-θρομβωτικά φάρμακα (ακόμη και ασπιρίνη).

 

Γλυκάνισσος

Ένα από τα παλαιότερα αφροδισιακά είναι ο Γλυκάνισσος. Περιέχει μια ουσία, που ονομάζεται ανηθόλη, σε ποσοστό συγκέντρωσης σχεδόν 80%, η οποία πιστεύεται, ότι δίνει στο σώμα μια ξεχωριστή μυρωδιά και εμφανίζει ήπια οιστρογονική δραστηριότητα που αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία. Επίσης, λειτουργεί ως θεραπευτικό μέσο κατά της σεξουαλικής ανικανότητας.

 

Γιοχίμπε

Είναι τροπικό δέντρο της Κεντρικής και Δυτικής Αφρικής γνωστό για τις αφροδισιακές και διεγερτικές του ιδιότητες, εξαιτίας της γιοχιμπίνης, ενός αλκαλοειδούς, που υπάρχει στο φλοιό του.

Είναι ισχυρότατο τονωτικό και αφροδισιακό και  φαίνεται να καταπολεμά την ανδρική ανικανότητα. Η Γιοχημπίνη διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας την ροή του αίματος και διεγείρει τα νεύρα. Οδηγεί στη χαλάρωση των αγγείων και βελτιώνει τη ροή του αίματος προς την πύελο, αλλά και ενεργοποιεί το τμήμα του νωτιαίου μυελού υπεύθυνο για τη στύση. Αυτό το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για τους ασθενείς με ψυχολογικά προβληματα και στρες που προκαλείται από την ανικανότητα.

Είναι γνωστό στους κύκλους των αθλητών εδώ και πολλά χρόνια.Τα αποτελέσματά του ως αφροδισιακό και ενισχυτικό του οργανισμού το κατέστησαν ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής,ενώ νέες έρευνες το παρουσιάζουν να έχει αντιοξειδωτική δράση.

 

 

Anti-aging Eye serum

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 7,50 € Προσθήκη  

ΔΙΚΤΑΜΟ (Κρήτης)

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 3,00 € Προσθήκη  

Anti-aging Face serum

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 7,00 € Προσθήκη