Λουίζα
τιμή: 2,90 € τιμή προσφοράς: 2,46 € Κατασκευαστής: Nature's Gold Κατηγορία: Βότανα
Ποσότητα:

 (Lippia citriodora)

Έχει δράση ήπια ηρεμιστική, αντιπυρετική και σπασμολυτική, ιδιαίτερα για το πεπτικό σύστημα. Είναι καταπραϋντική, ιδιαίτερα των βρόγχων και της ρινικής κοιλότητας.
Τη χρησιμοποιούμε σε εμπύρετα κρυολογήματα και δυσπεψία. Βοηθά επίσης σε διάρροιες και αιμορραγίες. Εξωτερικά χρησιμοποιείται υπό μορφή καταπλασμάτων στους νευρικούς πόνους, ισχιαλγία, νευρικές κεφαλαλγίες και πόνους στα αυτιά. Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για νευρικά και πεπτικά προβλήματα, για την ακμή, καλόγερους και κίστες. Συνίσταται για τις νεφρολιθιάσεις λόγω της διουρητικής της δράσης.

Το έγχυμα της Λουΐζας διεγείρει το γενικό μεταβολισμό, διώχνει την ξυνίλα και τα αέρια και κάνουν πιο αποτελεσματικές τις δίαιτες αδυνατίσματος. Δεν είναι βέβαια πανάκια για να χάσουμε βάρος. Αυτό χάνεται μόνο όταν λαμβάνουμε λιγότερες θερμίδες από όσες καταναλώνουμε.
Ένα μίγμα όμως Τσουκνίδας και Λουζας δείχνει να βοηθά στην προσπάθεια μας, να αδυνατίσουμε.
Η Λουΐζα είναι χρήσιμη και στις αϋπνίες που προέρχονται από νευρική κούραση.
Επίσης η κατανάλωση της χαρίζει στον οργανισμό μια αίσθηση ευεξίας.


Συσκευασία:50gr

Έχει δράση ήπια ηρεμιστική, αντιπυρετική και σπασμολυτική, ιδιαίτερα για το πεπτικό σύστημα. Είναι καταπραϋντική, ιδιαίτερα των βρόγχων και της ρινικής κοιλότητας.
Τη χρησιμοποιούμε σε εμπύρετα κρυολογήματα και δυσπεψία. Βοηθά επίσης σε διάρροιες και αιμορραγίες. Εξωτερικά χρησιμοποιείται υπό μορφή καταπλασμάτων στους νευρικούς πόνους, ισχιαλγία, νευρικές κεφαλαλγίες και πόνους στα αυτιά. Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για νευρικά και πεπτικά προβλήματα, για την ακμή, καλόγερους και κίστες. Συνίσταται για τις νεφρολιθιάσεις λόγω της διουρητικής της δράσης. Το έγχυμα της Λουΐζας διεγείρει το γενικό μεταβολισμό, διώχνει την ξυνίλα και τα αέρια και κάνουν πιο αποτελεσματικές τις δίαιτες αδυνατίσματος. Δεν είναι βέβαια πανάκια για να χάσουμε βάρος. Αυτό χάνεται μόνο όταν λαμβάνουμε λιγότερες θερμίδες από όσες καταναλώνουμε. Ένα μίγμα όμως Τσουκνίδας και Λουΐζας δείχνει να βοηθά στην προσπάθεια μας, να αδυνατίσουμε.
Η Λουΐζα είναι χρήσιμη και στις αϋπνίες που προέρχονται από νευρική κούρασ

 

1+1 Μείγμα Βοτάνων για την Πίεση /50gr

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 2,80 € Προσθήκη  

Έλαιο Αργκάν / 100ml

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 16,00 € τιμή προσφοράς: 14,50 € Προσθήκη  

Θυμάρι (Κρήτης) 1+1

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 1,30 € Προσθήκη  

Λεβάντα

κωδικός: κατασκευαστής: Nature's Gold τιμή: 1,80 € Προσθήκη