Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Βαλεριάνα Βάμμα 50ml Το ελιξίριο της ηρεμίας & του ύπνου

Βαλεριάνα Βάμμα 50ml Το ελιξίριο της ηρεμίας & του ύπνου

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 18501
8,90 €

Το ελιξίριο της ηρεμίας και του ύπνου

Η βαλεριάνα θεωρείται βότανο με πολλά προτερήματα, μειώνει την υπερδραστηριότητα του εγκεφάλου και τη νευρική υπερδιέγερση, βοηθώντας τα άτομα που δυσκολεύονται να χαλαρώσουν. Είναι πολύτιμη σχεδόν για οποιαδήποτε πάθηση που σχετίζεται με το στρες και γενικά έχει κατευναστική και άμεση ηρεμιστική επίδραση στον εγκέφαλο. Πολλά συμπτώματα του άγχους, συμπεριλαμβανομένων του ρίγους, της ταχυκαρδίας και της εφίδρωσης, μπορεί να ανακουφιστούν με τη βαλεριάνα.

Είναι χρήσιμο γιατρικό για τη χρόνια αϋπνία, είτε προκαλείται από άγχος είτε από υπερδιέγερση, χαλαρώνει τους υπερβολικά συσπασμένους μυς και είναι χρήσιμη στα πιασίματα των ώμων και του αυχένα, στο άσθμα, στους κολικούς, στους πόνους της περιόδου και στους μυϊκούς σπασμούς.

Ασφαλής χρήση

Ρίχνουμε 8-10 σταγόνες βάμματος σε μισό ποτήρι νερό και πίνουμε την ίδια ποσότητα τρεις φορές ημερησίως (πρωί, μεσημέρι και βράδυ).

Μπορεί να λαμβάνεται για απεριόριστο χρόνο χωρίς παρενέργειες. Όμως συστήνεται να γίνονται μικρά διαλείμματα, περίπου 10 ημερών, μετά την πρώτη δίμηνη ή τρίμηνη συνεχή λήψη του.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κατά την εγκυμοσύνη ή τον θηλασμό.

Θεραπευτικές ιδιότητες
Αναλγυτικό , Χαλαρωτικό , Άγχος & Στρες , Μυϊκοί Πόνοι , Αϋπνία

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα
Εκκαθάριση Όλων