Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
-17%
Βαλεριάνα Βάμμα 50ml Το ελιξίριο της ηρεμίας & του ύπνου

Βαλεριάνα Βάμμα 50ml Το ελιξίριο της ηρεμίας & του ύπνου

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 18501
12,00 €
10,00 €

Βαλεριάνα Βάμμα (Valeriana officinalis) |Το ελιξίριο της ηρεμίας και του ύπνου

Η βαλεριάνα θεωρείται βότανο με πολλά προτερήματα, μειώνει την υπερδραστηριότητα του εγκεφάλου και τη νευρική υπερδιέγερση, βοηθώντας τα άτομα που δυσκολεύονται να χαλαρώσουν. Είναι πολύτιμη σχεδόν για οποιαδήποτε πάθηση που σχετίζεται με το στρες και γενικά έχει κατευναστική και άμεση ηρεμιστική επίδραση στον εγκέφαλο. Πολλά συμπτώματα του άγχους, συμπεριλαμβανομένων του ρίγους, της ταχυκαρδίας και της εφίδρωσης, μπορεί να ανακουφιστούν με τη βαλεριάνα.

Είναι χρήσιμο γιατρικό για τη χρόνια αϋπνία, είτε προκαλείται από άγχος είτε από υπερδιέγερση, χαλαρώνει τους υπερβολικά συσπασμένους μυς και είναι χρήσιμη στα πιασίματα των ώμων και του αυχένα, στο άσθμα, στους κολικούς, στους πόνους της περιόδου και στους μυϊκούς σπασμούς.

Ασφαλής χρήση

Ρίχνουμε 8-10 σταγόνες σε λίγο νερό 3 φορές την ημέρα και το πίνουμε.
Προτεινόμενη χρήση τουλάχιστον για 1 μήνα.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απερίσκεπτα.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κατά την εγκυμοσύνη ή τον θηλασμό.

Προφυλάξεις

Οι πληροφορίες που δίδονται για τα βότανα και τις ιδιότητες τους έχουν αντληθεί από βιβλία, συγγράμματα βοτανολογίας και έρευνες. Δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση ιατρική συμβουλή ή συνταγή. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας .Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά

Θεραπευτικές ιδιότητες
Αναλγυτικό, Χαλαρωτικό, Άγχος & Στρες, Μυϊκοί Πόνοι, Αϋπνία

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα