Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
-13%
Βότανο Γλυκάνισος Αστεροειδής NATURE'S GOLD

Βότανο Γλυκάνισος Αστεροειδής NATURE'S GOLD

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 18512
1,60 €
1,40 €
Επιλέξτε Συσκευασία

Ο γλυκάνισος χρησιμοποιείται για τις ανωμαλίες του στομάχου και των εντέρων, αυξάνει την αποβολή αερίων των εντέρων και την περισταλτικότητα τους, χρησιμοποιείται ενάντια στον βήχα και τον ερεθισμό των άνω αναπνευστικών οδών, στην βραχνάδα της φωνής, σαν εφιδρωτικό και αντιπυρετικό μέσο. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στα παιδιά για βρογχικά προβλήματα και άσθμα.

Το αφέψημα του έχει καλή δράση και συμβουλεύεται σαν διουρητικό μέσο στις ασθένειες των νεφρών, του συκωτιού και του παγκρέατος συνδυασμένο με άλλα κατάλληλα σκευάσματα.
Συστήνεται στις μητέρες που θηλάζουν γιατί αυξάνει το γάλα.
Συνδυάζεται καλά με τον δυόσμο για πεπτικά προβλήματα και κολικούς των εντέρων, συνδυάζεται καλά και με τα άνθη του κράταιγου για τη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας, για την βρογχίτιδα συνδυάζεται καλά με το βήχιο.

Λατινική ονομασία: Pimpinella Αnisum 

Παρασκευάζεται ως Αφέψημα


Το αφέψημα περιλαμβάνει το σιγανό βρασμό των ανθεκτικότερων μερών του φυτού ( ρίζες, κλωνάρια, φλοιός και καρποί ) σε νερό. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είτε αποξηραμένο είτε νωπό το υλικό από τα φυτά σε μικρά κομματάκια. Κατά την παρασκευή του χρησιμοποιείται είτε ένα βότανο μόνο του είτε διάφορα βότανα μαζί και μπορούν να ληφθούν ζεστά ή κρύα.

Τρόπος Παρασκευής


Βάλτε το βότανο σε ένα μπρίκι, ρίξτε κρύο νερό μέχρι να το σκεπάσει και αφήστε τα να βράσουν μόλις το νερό φτάσει σε σημείο βρασμού το αφήνουμε για 3-4 λεπτά.

Σουρώστε το υγρό μέσα σε ένα φλιτζάνι. Αν θέλετε να γλυκάνει προσθέστε μία κουταλιά μέλι ή λίγη στέβια και είναι έτοιμο για να απολαύσετε

Ασφαλής Χρήση

Μπορείτε να λαμβάνεται 2 με 3 δόσεις την ημέρα.
Η διάρκεια χρήσης να μην υπερβαίνει το μήνα.
Συνιστάτε η διακοπή για διάστημα 15-20 ημερών μετά τον μήνα για μακροχρόνια χρήση.

 

Θεραπευτικές ιδιότητες
Βήχας , Αναπνευστικό , Πυρετός , Κολικούς , Βρογχίτιδα , Στομάχι - Πέψη , Ουροποιητικό , Καρδιοτονωτικό

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα
Εκκαθάριση Όλων