Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
-20%
Βότανο Κράταιγος NATURE'S GOLD

Βότανο Κράταιγος NATURE'S GOLD

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 18526
2,00 €
1,60 €
Επιλέξτε Συσκευασία

Ο κράταιγος παρουσιάζει αγγειοδιασταλτική, αντιμικροβιακή δράση και δρα ως τονωτικού για την καρδία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση αισθήματος παλμών, αισθήματος βάρους στο στήθος, προκάρδιου άλγους, αισθήματος ανεξέλεγκτου άγχους, φοβιών, πανικού, αισθήματος διαρκούς ανησυχίας, υποψία ότι υπάρχει κάτι που διαρκώς ξεχνιέται, απώλειας μνήμης, αϋπνίας και έντονης ονειρικής δραστηριότητας.
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση αισθήματος πληρότητας και βάρους στην περιοχή του επιγαστρίου, ανορεξίας, έλλειψη γεύσης και όσφρησης, αίσθημα κόπωσης, δυσκοιλιότητα και τάση για εμετό.

Η σύγχρονη χρήση του κράταιγου για τα προβλήματα του κυκλοφοριακού και της καρδιάς προέρχεται από ένα Ιρλανδό γιατρό, ο οποίος το χρησιμοποίησε με επιτυχία στους ασθενείς του για αυτές τις παθήσεις στα τέλη του 19ου αιώνα.
Οι επιστημονικές έρευνες που διεξάγονται σήμερα στηρίζουν τον παραδοσιακό ρολό του κράταιγου ως τονωτικού για την καρδία καθώς ανοίγει τις στεφανιαίες αρτηρίες, βελτιώνοντας την παροχή αίματος στον καρδιακό μυ. Επιπλέον διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία σε άλλα σημεία του σώματος επιτρέποντας στο αίμα να κυκλοφορεί ποιο ελευθέρα, με λιγότερη πίεση προς την καρδία. Επίσης   βοηθά στην αντιμετώπιση των αρρυθμιών, μειώνει τη χοληστερίνη και την υπέρταση.

Λατινική ονομασία: Crataegus

Παρασκευάζεται ως Έγχυμα


Το έγχυμα είναι ο απλούστερος τρόπος επεξεργασίας των φυτών, ειδικότερα των φύλλων και των ανθέων, είτε για την παρασκευή των γιατρικών, είτε αναζωογονητικών και χαλαρωτικών ροφημάτων. Κατά την παρασκευή του χρησιμοποιείται είτε ένα βότανο μόνο του είτε διάφορα βότανα μαζί και μπορεί να το πιει κανείς κρύο ή ζεστό.

Τρόπος Παρασκευής
Σε ένα φλιτζάνι με φρέσκο βρασμένο νερό ρίξτε 1 κουταλιά του τσαγιού αποξηραμένο βότανο.
Αφήστε για 5-10 λεπτά και καλύψτε το με ένα καπάκι για να γίνει η έγχυση. Αν θέλετε να γλυκάνει προσθέστε μία κουταλιά μέλι ή λίγη στέβια.

Ασφαλής Χρήση

Μπορείτε να λαμβάνεται 2 με 3 δόσεις την ημέρα.
Η διάρκεια χρήσης να μην υπερβαίνει το μήνα.
Συνιστάτε η διακοπή για διάστημα 15-20 ημερών μετά τον μήνα για μακροχρόνια χρήση
 

Θεραπευτικές ιδιότητες
Τονωτικό , Χοληστερίνη , Αποτοξίνωση , Άγχος & Στρες , Καρδιοτονωτικό , Μνήμη

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα
Εκκαθάριση Όλων