Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
-17%
Βότανο Ταραξάκο  NATURE'S GOLD

Βότανο Ταραξάκο NATURE'S GOLD

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 18544
1,80 €
1,50 €
Επιλέξτε Συσκευασία

Το ταραξάκο είναι ένα από τα ισχυρότερα διουρητικά, διεγείρει τη λειτουργία των νεφρών και είναι μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές καλίου.

Έτσι είναι ένα ιδανικά εξισορροπημένο διουρητικό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια όταν χρειαζόμαστε διουρητική δράση, ακόμη και σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών λόγω καρδιακών προβλημάτων.

Σαν χολαγωγό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φλεγμονή και συμφόρηση του ήπατος και της χοληδόχου κύστης. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για μυϊκούς ρευματισμούς και πολύτιμο γενικό τονωτικό και ίσως το κορυφαίο ευρείας εφαρμογής διουρητικό και τονωτικό ήπατος.

Έρευνα που έγινε το 1974 και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Planta Medica, επιβεβαίωσε ότι τα φύλλα του είναι ισχυρά διουρητικά ενώ μια άλλη γερμανική έρευνα έδειξε ότι η ρίζα του έχει σημαντική καθαριστική δράση στο συκώτι και διεγείρει την παραγωγή της χολής.

 Λατινική ονομασία: Taraxacum Officinalis

Παρασκευάζεται ως Έγχυμα


Το έγχυμα είναι ο απλούστερος τρόπος επεξεργασίας των φυτών, ειδικότερα των φύλλων και των ανθέων, είτε για την παρασκευή των γιατρικών, είτε αναζωογονητικών και χαλαρωτικών ροφημάτων. Κατά την παρασκευή του χρησιμοποιείται είτε ένα βότανο μόνο του είτε διάφορα βότανα μαζί και μπορεί να το πιει κανείς κρύο ή ζεστό.

Τρόπος Παρασκευής

Σε ένα φλιτζάνι με φρέσκο βρασμένο νερό ρίξτε 1 κουταλιά του τσαγιού αποξηραμένο βότανο.
Αφήστε για 5-10 λεπτά και καλύψτε το με ένα καπάκι για να γίνει η έγχυση. Αν θέλετε να γλυκάνει προσθέστε μία κουταλιά μέλι

Ασφαλής Χρήση

Μπορείτε να λαμβάνεται 2 με 3 δόσεις την ημέρα.
Η διάρκεια χρήσης να μην υπερβαίνει το μήνα.
Συνιστάτε η διακοπή για διάστημα 15-20 ημερών μετά τον μήνα για μακροχρόνια χρήση
 

Θεραπευτικές ιδιότητες
Τονωτικό, Αποτοξίνωση, Ουροποιητικό, Αντιφλεγμονώδες

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα