Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Κηραλοιφή Κάνναβης ANALGIA μυοσκελετικές παθήσεις |Hemp Balm musculoskeletal pain 30ml Kannabio

Κηραλοιφή Κάνναβης ANALGIA μυοσκελετικές παθήσεις |Hemp Balm musculoskeletal pain 30ml Kannabio

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός:
10,50 €

H Analgia Hemp Balm από την KANNABIO είναι μία κηραλοιφή, ειδικά μελετημένη για να αντιμετωπίζει δραστικά τα μυοσκελετικά προβλήματα και τους πόνους που προκαλούνται στο σώμα και στις αρθρώσεις.

Περιέχει βιολογικό εκχύλισμα αρπαγόφυτου (Harpagophytum procumbens) και βιολογικό εκχύλισμα καυτερής πιπεριάς (Capsicum annuum), τα οποία σε συνδυασμό με το έλαιο κάνναβης προσφέρουν άμεση και δραστική ανακούφιση στους μυοσκελετικούς πόνους, ενώ καταπολεμούν την νόσο, χάρη στις ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες τους.

Η αξία του αρπαγόφυτου στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, των ρευματισμών και των μυοσκελετικών αλγών είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη. Μελέτες έδειξαν μείωση του πόνου των αρθρώσεων και βελτίωση της κινητικότητας και ευλυγισίας των αρθρώσεων.

H κηραλοιφή κάνναβης Analgia Hemp Balm ενδείκνυται για πόνους στον αυχένα, την πλάτη, στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης, στις αρθρώσεις και στους μύες.

Χάρη στα πανίσχυρα φυσικά συστατικά της, προσφέρει ισχυρή αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση, ανακουφίζοντας από τους πόνους που προκαλούν τα μυοσκελετικά προβλήματα.

Η κηραλοιφή κάνναβης Analgia Hemp Balm είναι 100% βιολογικό προϊόν και η κάνναβη, από την οποία προέρχεται, είναι ελληνικής παραγωγής, από την Κοκκίνα Μαγνησίας.

Όλα τα συστατικά της είναι πιστοποιημένα και βιολογικά και η κάνναβη καλλιεργείται με φροντίδα και συλλέγεται με το χέρι.

Τρόπος Χρήσης 

Aπλωσε μια μικρή ποσότητα της κηραλοιφής τοπικά, στην ευρύτερη περιοχή του προβλήματος, όπου εντοπίζεται ο πόνος και στην συνέχεια κάνε ένα ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως η κηραλοιφή από το δέρμα.

Η προτεινόμενη δοσολογία είναι 2-3 φορές την ημέρα.

Συστατικά 

Εκχυλίσματα κάνναβης [Cannabis sativa L., ποικιλία Futura 75], αρπαγόφυτου [Harpagophytum procumbens DC. ex Meisn.], καυτερής πιπεριάς [Capsicum annuum L.], κερί μέλισσας, αιθέριο έλαιο κάνναβης [Cannabis sativa L., ποικιλία Futura 75].

Aντενδείξεις

Πρόκειται για προϊόν εξωτερικής χρήσης.

Να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.

Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

Θεραπευτικές ιδιότητες
Αναλγυτικό, Θερμαντικό, Αντιφλεγμονώδες, Μυϊκοί Πόνοι

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα