Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Κηραλοιφή Κάνναβης PANACEA για επούλωση | Hemp Balm healing of the wounds 40ml KANNABIO

Κηραλοιφή Κάνναβης PANACEA για επούλωση | Hemp Balm healing of the wounds 40ml KANNABIO

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός:
10,50 €

H Panacea Hemp Balm από την KANNABIO είναι μία κηραλοιφή, ειδικά μελετημένη για να αντιμετωπίζει δραστικά τα εγκαύματα, τις πληγές, τις ουλές και τα τραύματα, καθώς και τους διάφορους ερεθισμούς, που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Χάρη στα πανίσχυρα συστατικά της, η κηραλοιφή κάνναβης Panacea εφαρμόζεται πάνω σε εγκάυματα και σε πληγές που αργούν να κλείσουν, ασκώντας μια ευεργετική επίδραση στη μείωση των φλεγμονών και βοηθάει στη γρήγορη αποθεραπεία τους.

Συνιστάται για την αντιμετώπιση των δοθιήνων καθώς και για τα έλκη, τους μώλωπες, τα εγκαύματα, τα κοψίματα και τα τραύματα.

Η κηραλοιφή κάνναβης είναι μία εξαιρετική αλοιφή για παλιές και νέες ουλές, για βαθιές πληγές και για τις άσχημα θεραπευμένες πληγές, αφήνοντας το δέρμα προστατευμένο από τυχόν μολύνσεις, λόγω των αντισηπτικών της ιδιοτήτων.

Η κηραλοιφή κάνναβης Panacea Hemp Balm είναι 100% βιολογικό προϊόν και η κάνναβη, από την οποία προέρχεται είναι ελληνικής παραγωγής, από την Κοκκίνα Μαγνησίας.

Όλα τα συστατικά της είναι πιστοποιημένα και βιολογικά και η κάνναβη καλλιεργείται με φροντίδα και συλλέγεται με το χέρι.

Τρόπος Χρήσης 

'Aπλωσε μια μικρή ποσότητα της κηραλοιφής τοπικά, στην προβληματική περιοχή, όπου εντοπίζεται το έγκαυμα, η πληγή/ουλή ή ο ερεθισμός.

Η προτεινόμενη δοσολογία είναι 2-3 φορές την ημέρα.

Συστατικά 

Eκχύλισμα κάνναβης [Cannabis sativa L., ποικιλία Futura 75], εκχύλισμα καλέντουλας [Calendula officinalis L.], λεβάντας [Levandula angustifolia Mill.], αχιλλέας [Achillea millefolium L.], κερί μέλισσας, αιθέριο έλαιο κάνναβης [Cannabis sativa L., ποικιλία Futura 75].

Aντενδείξεις

Πρόκειται για προϊόν εξωτερικής χρήσης.

Να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου.

Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

 

 

 

Υγεία - Ευεξία

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα