-19%
Έλαιο Καλέντουλα NATURE'S GOLD

Έλαιο Καλέντουλα NATURE'S GOLD

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 48509
8,00 €
6,50 €
Επιλέξτε Συσκευασία

Το λάδι της καλεντούλας είναι πολύ καλό για τα προβλήματα της νεανικής επιδερμίδας. Λόγω των φλαβονοειδών και σαπωνίνων που περιέχει, θεωρείται ότι έχει στυπτική, αντιφλεγμονώδη και τονωτική δράση, γι' αυτό χρησιμοποιείται σε ήπιους δερματικούς ερεθισμούς που οφείλονται στον κρύο αέρα και στις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας, ήπια εγκαύματα και κοκκινίλες. Έχει έντονη αντισηπτική δράση σε περιπτώσεις ακμής με έξαψη και σε μολυσματικές πληγές. Θεωρείται ιδανικό για τη φλεβίτιδα και τους κιρσούς και είναι πολύ καλό για την καταπολέμηση των φλεγμονών στις αρθρώσεις, στις χιονίστρες και για την τόνωση των ιστών του δέρματος. Tο λάδι της καλέντουλας βοηθάει επίσης, στην καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος, επουλώνει τσιμπήματα, κοψίματα και πληγές. Έχει απαλυντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες και γι' αυτό χρησιμοποιείται ως βρεφικό λάδι.

Πως να το εφαρμόσετε

Το λάδι καλέντουλας αποτελεί εξαιρετική βάση για κρέμες, φυτικές αλοιφές, λοσιόν και πολλά άλλα φυσικά καλλυντικά. Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα και θεωρείται ιδανικό λάδι για όλα τα μασάζ αρωματοθεραπείας, καθώς αποτελεί άριστο φορέα που επιδέχεται την προσθήκη αιθέριων ελαίων. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερα ενδείκνυται για ακνεϊκές, πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.


Ασφαλής χρήση

Μόνο για εξωτερική χρήση
Φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος

 

Ομορφιά
Ακμή
Υγεία - Ευεξία
Ρευματισμοί , Αρθριτικά
Τύπος επιδερμίδας
Ξηρή επιδερμίδα , Ευαίσθητη επιδερμίδα , Ακνεϊκή επιδερμίδα , Θαμπή επιδερμίδα