Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Κανένα σετ εικόνων

REFRESH AIR - Αιθέρια έλαια για ανανέωση & φρεσκάδα στο χώρο

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 38604
15,80 €

Το Refresh Air Diffuser Blend θα αποτελεί πλέον τον κατάλληλο σύμμαχό σας για την ανανέωση της ατμόσφαιρας και θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού σας και όχι μόνο.

Οι περισσότεροι από εμάς περνάμε το μισό ή σχεδόν ολόκληρο από τον καθημερινό μας χρόνο σε κλειστούς χώρους, στο σπίτι, στη δουλειά, στο σχολείο, στο γυμναστήριο. Μέσα στους κλειστούς χώρους όμως υπάρχουν ρύποι που προκαλούν πονοκεφάλους, αλλεργίες και άλλες ασθένειες και υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας. Για να φροντίσουμε την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό πρέπει να μην ξεχνάμε να τον ανανεώνουμε τακτικά. 

Το φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα που δημιουργείται από τα αιθέρια έλαια του Γκρέιπφρουτ, του Περγαμόντου και του Λεμονιού που εμπεριέχονται, βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα του αέρα στο χώρο, απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από καπνό, ρύπους, μούχλα, σκόνη κλπ.

Ανανεώστε τον αέρα που εισπνέετε

Προσθέστε στην ειδική συσκευή καύσης αιθέριων ελαίων 3 στγ Γκρέιπφρουτ, 3 στγ Περγαμόντο και 2 στγ Λεμόνι, όπως αναφέρεται στη συσκευασία και αφήστε το υπέροχο άρωμα των εσπεριδοειδών που δημιουργείται να φρεσκάρει την ατμόσφαιρα!

Θεραπευτικές ιδιότητες
Υγεία - Ευεξία
Αναζωογόνηση, Τονωτικό

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα