Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Έλαιο Άρνικα NATURE'S GOLD

Έλαιο Άρνικα NATURE'S GOLD

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 48505
5,50 €
Επιλέξτε Συσκευασία

Το έλαιο άρνικα χρησιμοποιείται κυρίως για μασάζ ή επάλειψη για την θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας, των διαστρεμμάτων, των ρευματοειδών πόνων των αρθρώσεων και των μυών. Η άρνικα επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άμεση ανακούφιση των πόνων της πλάτης και του αυχένα ή σαν θερμαντικό μασάζ πριν από κάθε άθληση αλλά και σαν χαλαρωτικό μασάζ μετά από την άθληση ή μετά από μια κουραστική μέρα. Ιδανικό έλαιο για την αποκατάσταση στραμπουλιγμάτων, εξαρθρώσεων, μωλώπων, οιδημάτων λόγω θλάσης, της ακαμψίας των αρθρώσεων και της φλεβίτιδας.

Πως να το εφαρμόσετε

Το μασάζ με λάδι άρνικας θα βοηθήσει τους μύες να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν ενώ παράλληλα θα τους ανακουφίσει από επίπονα πιασίματα.
Η άρνικα είναι γενικά ασφαλής όταν την χρησιμοποιούμε τοπικά εξωτερικά. Ωστόσο,  πρέπει να την χρησιμοποιούμε με σύνεση, ποτέ παρατεταμένη και ανεξέλεγκτη χρήση, δεν την χρησιμοποιούμε ποτέ εσωτερικά, δεν την χρησιμοποιούμε σε πληγές, σε σπασμένο δέρμα και αν είμαστε αλλεργικοί.
Μπορείτε να το συνδυάσετε και με άλλα αιθέρια έλαια ή φυτικά έλαια και να ενισχύσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δημιουργώντας το δικό σας θερμαντικό λάδι!

Ασφαλής χρήση

Μόνο για εξωτερική χρήση
Φυλάσσεται σε δροσερό και σκιερό μέρος

Υγεία - Ευεξία
Μυικοί πόνοι, Ρευματισμοί, Αρθριτικά

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα