Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Image

Λίγα λόγια για εμάς…

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείτε από το 2011 στο χώρο των βοτάνων, των μπαχαρικών, των αιθέριων ελαίων και των καλλυντικών ελαίων. Έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης και προσφέρει γνήσια ποιοτικά προϊόντα κυρίως της κρητικής αλλά και της ευρύτερης ελληνικής υπαίθρου καθώς και ποικιλίες από όλο τον κόσμο.

Ο σκοπός και ο λόγος ίδρυσής μας

Η αγάπη μας για τη φύση γέννησε την ιδέα για την δημιουργία της εταιρείας μας. Φιλοσοφία μας είναι, μέσα από τα προϊόντα που μας χαρίζει η φύση, να προσφέρουμε μια εναλλακτική πρόταση για έναν υγιεινό τρόπο ζωής! Φιλοδοξούμε να καλύψουμε την αυξανόμενη ανάγκη του ανθρώπου για φυσική θεραπεία, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση μέσα από τα προϊόντα μας.

Η επαγγελματική μας εμπειρία και ικανότητα

Η εμπειρία, το μεράκι αλλά πάνω απ’ όλα η αγάπη μας για το αντικείμενο της δουλείας μας, σε συνδυασμό με τις γνώσεις που διαθέτουμε στον τομέα της βοτανολογίας και της βοτανοθεραπείας, αποτελούν την εγγύηση της πελατείας μας που μας εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας

Η εταιρεία μας τοποθετεί και προσφέρει τα βότανα και τα τσάγια της σε οικολογική, ανακυκλώσιμη συσκευασία για την καλύτερη διατήρησή τους. Τα αιθέρια έλαιά μας, κατά κύριο λόγο παρασκευάζονται στην Κρήτη από αυτοφυή φυτά και κάτω από αυστηρές προδιαγραφές. Η ετικέτα της συσκευασίας μας είναι μεταφρασμένη σε 5 γλώσσες, ώστε να εξυπηρετούνται και οι τουριστικές περιοχές της χώρας μας. Τα εξωτικά φυτά και βότανα που δεν ευδοκιμούν στη χώρα μας, τα εισάγουμε ανά τον κόσμο.

Τα προϊόντα μας παραδίδονται άμεσα, υπεύθυνα και με συνέπεια σε χονδρέμπορους, λιανέμπορους και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα