Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Βιολογική Πρωτεΐνη Γάλακτος Κατσικίσια - Goat Whey Protein BIO | 75% Protein

Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος - Whey Ptotein | 85% Protein

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 10503
5,00 €
Επιλέξτε Συσκευασία

Ο ορός γάλακτος είναι η υπέρτατη πηγή πρωτεΐνης. Παρέχει την υψηλότερη ποιότητα πρωτεΐνης που είναι διαθέσιμη. Είναι πλούσια σε αμινοξέα διακλαδιζόμενης αλυσίδας ( branched chain amino acids BCAAs), σε ποσοστά μεγαλύτερα από κάθε άλλη φυσική τροφή.

Τι ακριβώς επιτυγχάνει η πρωτεΐνη ορού γάλακτος?

Υπερέχει μακράν των άλλων μορφών πρωτεΐνης. Εφοδιάζει τον οργανισμό με το καλύτερο προφίλ αμινοξέων για μυϊκή ανάπτυξη και ανάρρωση. Οι αθλητές και όχι μόνο αυτοί της σωματικής διάπλασης, ξέρουν την σημαντικότητά της και την χρησιμοποιούν για να αυξήσουν την δύναμη, το μέγεθος και τους χρόνους ανάρρωσης.
Είναι εξαιρετικά γρήγορη στην πέψη και χρησιμοποιείται εκεί που χρειάζεται ταχύτητα στη δράση! Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην μετα-προπονητική διατροφή, που το σώμα είναι σε καταβολική κατάσταση και χρειάζεται γρήγορη έκχυση πρωτεΐνης.
Στα κυριότερα πλεονεκτήματά της συγκαταλέγεται και το ότι είναι και αντιοξειδωτικής δράσης. Συμβάλλει στην άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού.

Η επίδρασή της στις επιδόσεις:
1)Αυξάνει την καθαρή μυϊκή μάζα
2)Μειώνει τον χρόνο της μυϊκής αποκατάστασης και ανάρρωσης
3)Μειώνει την μετά-προπονητική καταστροφή των μυών(καταβολισμό)
4)Αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό.

Πόση πρωτεΐνη ορού γάλακτος να καταναλώνω?

Αυτό εξαρτάται από το βάρος σας, το πόσο προπονείστε και τους στόχους. Συνήθως χρειάζονται 2 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά κιλό βάρους ημερησίως για ένα άτομο που προπονείται για αύξηση μυϊκού όγκου. Η ποσότητα αυτή είναι η πρωτεΐνη από όλα τα τρόφιμα και όχι μόνο από συμπλήρωμα διατροφής. Πρέπει να έχουμε υπόψη ότι το σώμα μπορεί να απορροφήσει περίπου στα 30-35 γρ καθαρής πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα. Τα υπόλοιπα μετατρέπονται σε λίπος. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να μοιράζουμε την πρωτεΐνη σε πολλαπλά γεύματα όλη την ημέρα μας, όπως και κάθε άλλο θρεπτικό συστατικό.

Πότε είναι καλύτερο χρονικά να καταναλώνω πρωτεΐνη ορού γάλακτος?

Αυτό εξαρτάται από τους στόχους. Είναι πολύ γρήγορη στην πέψη, οπότε καταναλώνεται εκεί που πρέπει να έχουμε πρωτεΐνη γρήγορα. Τα δύο καλύτερα χρονικά σημεία είναι το πρωί μόλις ξυπνήσουμε και μετά αμέσως την προπόνηση.

Κατάλληλη για χορτοφάγους που όμως συμπεριλαμβάνουν γαλακτοκομικά στην διατροφή τους.
Είναι πάρα πολύ εύπεπτη. Απορροφάται πολύ γρήγορα απο τον οργανισμό και τον τροφοδοτεί με τα απαραίτητα αμινοξέα για τους μύες και τους ιστούς γενικότερα. Για το λόγο αυτό δεν χρησιμοποιείται μόνο στη σωματική διάπλαση αλλά και σε κλινικές περιπτώσεις που χρήζουν άμεσης τροφοδοσίας πρωτεΐνης.

Διατροφική ανάλυση ανά 30g και ανά 100g
Ενέργεια 112,8kcal 376kcal
Πρωτεΐνη 23.1g 77 g
Υδατάνθρακες 1,05 g 3,5 g
Λίπος 1,5 g 5 g

Γευστική πρόταση

Συστατικά:
2 κοφτές κουταλιές της σούπας πρωτεΐνη ορού γάλακτος
½ μπανάνα
250ml γάλα αμυγδάλου ή γάλα επιλογής
1κτγ μέλι
1κτγ φρούτο σε σκόνη acai berries ή Cranberries (προαιρετικό)
Τρία παγάκια
Η σύσταση της πρωτεΐνης του ορού γάλακτος είναι τέτοια ώστε διαλύεται πολύ εύκολα με ελάχιστο νερό και έχοντας μια ευχάριστη φυσική γεύση που φέρνει σε νότες βανίλιας καταναλώνετε οποιοδήποτε στιγμή θέλουμε χωρίς ιδιαίτερο κόπο!

 

Ασφαλής χρήση

Όλες οι βιολογικές πρωτεΐνες είναι βιολογικές τροφές και δεν αποτελούν κάποιο ειδικό συμπλήρωμα. Η χρήση τους μπορεί να γίνει από παιδιά των 8 ετών και άνω με μια ενδεικτική ποσότητα των 15-25γρ ημερησίως για να τονώσουν τα γεύματα τους, από επαγγελματίες αθλητές για να  προσλαμβάνουν τις προαπαιτούμενες ποσότητες πρωτεΐνης και από ηλικιωμένους ανθρώπους που θέλουν να τονώσουν το μυϊκό τους ιστό, κυρίως μετά από επέμβαση. Η διάρκεια χρήσης των πρωτεϊνών εξαρτάτε από τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου και δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο περιορισμό.     

Υγεία - Ευεξία
Αύξηση μυϊκής μάζας, Ανάκτηση σώματος

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα