Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Βότανο Τσάι Πράσινο  NATURE'S GOLD

Βότανο Τσάι Πράσινο NATURE'S GOLD

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 18548
1,80 €
Επιλέξτε Συσκευασία

Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες γνωστές και ως κατεχίνες, που έχουν αντιοξειδωτικές ικανότητες. Είναι ικανό έτσι να μειώσει τον κίνδυνο για ασθένειες όπως ο καρκίνος. Ενδέχεται η κατεχίνες του τσαγιού είτε να εμποδίζουν τον σχηματισμό καρκινικών κυττάρων είτε να προκαλούν το θάνατο στα καρκινικά κύτταρα χωρίς να καταστρέφουν τους υγιείς ιστούς.
Το θαυματουργό αυτό τσάι είναι αποτελεσματικό  στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης και εμποδίζει τον σχηματισμό θρομβώσεων στο αίμα που προκαλούν καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια.

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι το πράσινο τσάι βοηθάει στο να κάψετε θερμίδες. Το λίπος που ο οργανισμός μας παίρνει απο τις τροφές, συντίθεται σε μια ουσία που βρίσκεται στο ήπαρ και το λεπτό έντερο και ονομάζεται ‘τριγλυκερίδια’. Αυτή η ουσία διοχετεύεται μέσα απο τη κυκλοφορία του αίματος σε άλλα σημεία του σώματος.
Τα τριγλυκερίδια είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας και συμβάλλουν στη σωματική δραστηριότητα. Η υπερβολική όμως ποσότητα των τριγλυκεριδίων γίνεται επικίνδυνη για τον οργανισμό, διότι μετατρέπεται σε λίπος και προκαλεί παχυσαρκία. Το πράσινο τσάι μπορεί να ενισχύσει τον οργανισμό αποτελεσματικά στη καύση του λίπους.

Έρευνα που έγινε στην Κινά έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία της ηπατίτιδας, ενώ άλλη που έγινε το 1990 στην Ιαπωνία έδειξε ότι το τσάι περιέχει συστατικά που καταπολεμούν την τερηδόνα.

 Λατινική ονομασία: Camellia Sinensis

Παρασκευάζεται ως Έγχυμα


Το έγχυμα είναι ο απλούστερος τρόπος επεξεργασίας των φυτών, ειδικότερα των φύλλων και των ανθέων, είτε για την παρασκευή των γιατρικών, είτε αναζωογονητικών και χαλαρωτικών ροφημάτων. Κατά την παρασκευή του χρησιμοποιείται είτε ένα βότανο μόνο του είτε διάφορα βότανα μαζί και μπορεί να το πιει κανείς κρύο ή ζεστό.

Τρόπος Παρασκευής

Σε ένα φλιτζάνι με φρέσκο βρασμένο νερό ρίξτε 1 κουταλιά του τσαγιού αποξηραμένο βότανο.
Αφήστε για 5-10 λεπτά και καλύψτε το με ένα καπάκι για να γίνει η έγχυση. Αν θέλετε να γλυκάνει προσθέστε μία κουταλιά μέλι

 

Ασφαλής Χρήση

Μπορείτε να λαμβάνεται 2 με 3 δόσεις την ημέρα.
Η διάρκεια χρήσης να μην υπερβαίνει το μήνα.
Συνιστάτε η διακοπή για διάστημα 15-20 ημερών μετά τον μήνα για μακροχρόνια χρήση
 

Θεραπευτικές ιδιότητες
Αποτοξίνωση, Αδυνάτισμα, Αντικαρκινικό, Καρδιοτονωτικό

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα