Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
-20%
Κανένα σετ εικόνων

Μείγμα Βοτάνων για Αιμορροΐδες NATURE'S GOLD

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 28502
2,50 €
2,00 €
Επιλέξτε Συσκευασία

Μείγμα "Nature's Gold" από πέντε βότανα ειδικό για την καταπολέμηση αιμορροΐδων.

Το μείγμα περιλαμβάνει τα παρακάτω βότανα.

ΓΚΙΝΚΟ ΜΠΙΛΟΜΠΑ
Τα κύρια ενεργά συστατικά του Γκινγκο είναι τα φλανοειδή και οι λακτόνες (ginkgolides A, B, and C, bilobalide, quercetin και kaempfero

Μία από τις σημαντικότερες ιδιότητες του Γκίνγκο είναι πως βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα και βοηθάει σημαντικά στην οξυγόνωση των αιμοφόρων αγγείων. Αυτή η πολύ σημαντική δράση έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.
Η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό είναι ιδιαίτερα σημαντική για την καρδιακή λειτουργία και για την ελαστικότητα των αρτηριών. Το Γκινγκο θεωρείται ότι δρα καταλυτικά έναντι του PAF (platelet activation factor) που ευνοεί τις θρομβώσεις του αίματος, τη συγκέντρωση χοληστερίνης, την δημιουργία αιμορροΐδων και κατά συνέπεια οδηγεί σε αρτηριοσκλήρυνση.


Αμαμελίδα
Θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση των αιμορροΐδων και της φλεβίτιδας.
Η δράση της Αμαμελίδας οφείλεται στο γεγονός ότι συρρικνώνει τα αιμοφόρα αγγεία και τα επαναφέρει στο φυσιολογικό τους μέγεθος καθώς έχει αγγειοσυσταλτική δράση στο μυϊκό χιτώνα των αγγείων και ιδιαίτερα των φλεβών.
Συνίσταται και σε περιπτώσεις βλεννωδών ή αιματηρών κοπράνων.


Ιπποκαστανεα
Περιέχει πολλές χημικές ουσίες που βοηθούν τη θεραπεία των αιμορροΐδων όπως η Αισκουλίνη και αεσκίνης. Βοηθάει στην ενίσχυση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης αιμορροΐδων και βοηθώντας την εξάλειψη τους. Επίσης έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

 

ΦΥΚΑΡΙΑ
Περιέχει ανεμωνίνη, πρωτοανεμωνίνη και τανίνη. Δρα ως στυπτικό.
Όπως αντιλαμβάνεται κανείς από το όνομα Ζοχαδόχορτο (Ζοχάδα = Αιμορροΐδα) το βότανο αυτό είναι ειδικό στη θεραπεία των αιμορροΐδων.


Αχχίλεια
Οι φυτικές χρωστικές και τα αλκαλοειδή (αχιλλίνη) που περιέχει η Αχιλλαία έχουν την ιδιότητα να "ρίχνουν" την πίεση και για το λόγο αυτό, το βοτανο προτείνεται σε περιπτώσεις υπέρτασης. Οι κουμαρίνες και το σαλικυλικό οξύ (συστατικό της ασπιρίνης) που περιέχει η Αχιλλαια εμποδίζουν την δημιουργία θρόμβων στο αίμα και προάγουν την γενικότερη καλή κυκλοφορία μέσω της διεύρυνσης των περιφερειακών αρτηριών.
Τονωτικό στο αγγειακό σύστημα, βελτιώνει τις κυκλοφοριακές διαταραχές όπως για παράδειγμα τους κιρσούς και τις αιμορροΐδες
Έχει αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες

Παρασκευάζεται ως Έγχυμα


Το έγχυμα είναι ο απλούστερος τρόπος επεξεργασίας των φυτών, ειδικότερα των φύλλων και των ανθέων, είτε για την παρασκευή των γιατρικών, είτε αναζωογονητικών και χαλαρωτικών ροφημάτων. Κατά την παρασκευή του χρησιμοποιείται είτε ένα βότανο μόνο του είτε διάφορα βότανα μαζί και μπορεί να το πιει κανείς κρύο ή ζεστό.

Τρόπος Παρασκευής

Σε ένα φλιτζάνι με φρέσκο βρασμένο νερό ρίξτε 1 κουταλιά του τσαγιού αποξηραμένο βότανο.
Αφήστε για 5-10 λεπτά και καλύψτε το με ένα καπάκι για να γίνει η έγχυση. Αν θέλετε να γλυκάνει προσθέστε μία κουταλιά μέλι

Ασφαλής Χρήση

Μπορείτε να λαμβάνεται 2 με 3 δόσεις την ημέρα.
Η διάρκεια χρήσης να μην υπερβαίνει το μήνα.
Συνιστάτε η διακοπή για διάστημα 15-20 ημερών μετά τον μήνα για μακροχρόνια χρήση

Θεραπευτικές ιδιότητες

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα
Εκκαθάριση Όλων