Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
-21%
Βότανο Ρίγανη Κρήτης NATURE'S GOLD

Βότανο Ρίγανη Κρήτης NATURE'S GOLD

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 18541
1,40 €
1,10 €
Επιλέξτε Συσκευασία

 

 Η ρίγανη περιέχει πλήθος αιθέριων ελαίων όπως  θυμόλη, καρβακρόλη, ουρσολικό οξύ, νισίνη, β-καροτίνη, σίδηρο και αποτελεί πλούσια πηγή φυτικών ινών. Τα παραπάνω συστατικά της τις δίνουν πέρα από τις αρωματικές της ιδιότητες και  ευεργετικές  ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Έχει έντονη αντιμικροβιακή δράση, αντιμυκητιακή δράση, αντιοξειδωτικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να παίζει προστατευτικό ρόλο απέναντι σε πολλές μορφές καρκίνου, όπως καρκίνο του μαστού, καρκίνο του παχέος εντέρου και καρκίνο του πνεύμονα. 

Περιέχει φυτικές ίνες που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία του εντέρου, βοηθά στη διατήρηση της καλής λειτουργίας του προστάτη ,αποτελεί πηγή σιδήρου και έτσι μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη σιδηροπενικής αναιμίας σε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.

.Η συνήθεις χρήση της είναι στην μαγειρική αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως έγχυμα μόνη της ή σε συνδυασμό με αλλά βότανα.

Λατινική ονομασία: Origanum Vulgare 

Παρασκευάζεται ως Έγχυμα


Το έγχυμα είναι ο απλούστερος τρόπος επεξεργασίας των φυτών, ειδικότερα των φύλλων και των ανθέων, είτε για την παρασκευή των γιατρικών, είτε αναζωογονητικών και χαλαρωτικών ροφημάτων. Κατά την παρασκευή του χρησιμοποιείται είτε ένα βότανο μόνο του είτε διάφορα βότανα μαζί και μπορεί να το πιει κανείς κρύο ή ζεστό.

Τρόπος Παρασκευής

Σε ένα φλιτζάνι με φρέσκο βρασμένο νερό ρίξτε 1 κουταλιά του τσαγιού αποξηραμένο βότανο.
Αφήστε για 5-10 λεπτά και καλύψτε το με ένα καπάκι για να γίνει η έγχυση. Αν θέλετε να γλυκάνει προσθέστε μία κουταλιά μέλι

Ασφαλής Χρήση

Μπορείτε να λαμβάνεται 2 με 3 δόσεις την ημέρα.
Η διάρκεια χρήσης να μην υπερβαίνει το μήνα.
Συνιστάτε η διακοπή για διάστημα 15-20 ημερών μετά τον μήνα για μακροχρόνια χρήση
 

Θεραπευτικές ιδιότητες
Αποτοξίνωση, Αντιμικροβιακό, Αντικαρκινικό

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα