Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Κανένα σετ εικόνων

MINDFULL & BALANCE - Αιθέρια έλαια για διαλογισμό & εναλλακτικές πρακτικές χαλάρωσης

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 38603
19,50 €

Το Mindfull & Balance Diffuser blend είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους ασχολούνται με τις ενεργειακές πρακτικές όπως το διαλογισμό, τη γιόγκα, τις ολιστικές θεραπείες και άλλες τεχνικές χαλάρωσης.
Τα αιθέρια έλαια που το αποτελούν είναι ευρέως γνωστά στην αρωματοθεραπεία για την ιδιότητά τους να ηρεμούν το νευρικό σύστημα, να επιδρούν θετικά στην αυτοσυγκέντρωση και στη χαλάρωση και συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του άγχους.

Το Λιβάνι προσφέρει πνευματική ανάταση, βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση και εξισορροπεί την ενέργεια. Το άρωμα του Φασκόμηλου βοηθάει στην μείωση της έντασης και προσφέρει ένα αίσθημα ευφορίας και πνευματικής αρμονίας, ενώ το Δενδρολίβανο επιδρά στο νευρικό σύστημα διεγείροντας τη λειτουργίας του εγκεφάλου μειώνοντας την ένταση και το στρες.

Μείνετε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι με το άρωμα του Mindfull & balance

Κάντε διάχυση των ελαίων στο χώρο που κάνετε το διαλογισμό, τη γιόγκα ή άλλες ενεργειακές πρακτικές ρίχνοντας την αναγραφόμενη συνιστώμενη δοσολογία στο ειδικό σκεύος καύσης αιθέριων ελαίων. Μέσω της εισπνοής, το άρωμα θα διεγείρει το νευρικό σύστημα εξισορροπώντας την ενέργεια μέσα σας και θα βοηθήσει στην αυτοσυγκέντρωση.


Ξεκουράστε το σώμα και το μυαλό σας

Γεμίστε την μπανιέρα με ζεστό νερό και προσθέστε τις σταγόνες από τα αιθέρια έλαια του Mindfull & balance. Βυθιστείτε άμεσα στο νερό και μείνετε σε αυτό για 10-15 λεπτά. Το ζεστό νερό ανοίγει τους πόρους του δέρματος και βοηθάει τα αιθέρια έλαια να εισχωρήσουν σε αυτό και μέσω των αιμοφόρων αγγείων να επιδράσουν ευεργετικά σε ολόκληρο τον οργανισμό.

 

Τα οφέλη του Διαλογισμού

Ο στόχος του διαλογισμού είναι το άτομο που μπαίνει σε αυτή την πρακτική, να επικεντρωθεί στο εδώ και τώρα και να απομακρύνει ανεπιθύμητα συναισθήματα ή διαθέσεις, όπως άγχος, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη κλπ. Η πρακτική του διαλογισμού βοηθά να αισθανόμαστε πιο ήρεμοι, πιο ισορροπημένοι και λιγότερο εκτεθειμένοι στις συνέπειες του καθημερινού άγχους.
Δίνοντας προσοχή στην αναπνοή, στις αισθήσεις και το εσωτερικό σώμα, στις πρακτικές διαλογισμού αποσυρόμαστε από την πολυάσχολη ζωή μας και προσπαθούμε να βρούμε ένα ήσυχο μέρος μέσα μας. Αποκτάμε συγκέντρωση, καθαρότητα, θετικά συναισθήματα και εσωτερική ηρεμία.

Ο Διαλογισμός:

- μειώνει το ρυθμό της αναπνοής και επιβραδύνει τον καρδιακό παλμό
- αυξάνει την ικανότητα χαλάρωσης
- μειώνει τις κρίσεις άγχους 
- ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
- βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
- βοηθά στην αρθρίτιδα, στους μυϊκούς πόνους και στο αυχενικό
- αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του εγκεφάλου
- μας κάνει πιο έξυπνους, χαρούμενους και υγιείς

 

 

Θεραπευτικές ιδιότητες
Υγεία - Ευεξία
Χαλάρωση, Διαλογισμός, Αϋπνία, Κατάθλιψη, Αναζωογόνηση, Ημικρανία, Άγχος - Στρες

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα