Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×
Βότανο Λαδανιά - Κίστος Κρήτης NATURE'S GOLD

Βότανο Λαδανιά - Κίστος Κρήτης NATURE'S GOLD

Άμεσα διαθέσιμο / 1 - 3 ημέρες
Κωδικός: 18527
2,20 €
Επιλέξτε Συσκευασία
Η λαδανιά είναι ένα φυτό που είναι πολύ γνωστό εξαιτίας της ρητίνης που παράγουν τα φύλλα του. Τα φύλλα της λαδανιάς έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες από οποιοδήποτε άλλο φυτό στην Ευρώπη, με εκπληκτική ικανότητα καταστροφής των ελευθέρων ριζών, καθώς και υψηλή αντιοξειδωτική δράση. Η μεγάλη περιεκτικότητα του σε πολυφαινόλες, το καθιστά ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής χωρίς παρενέργειες με ιδιαίτερα αντιοξειδωτική δράση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθάει σημαντικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ενώ παράλληλα τονώνει σε περιόδους κόπωσης και εξάντλησης και αντιμετωπίζει την αϋπνία.
 
Το τσάι της λαδανιάς είναι τρείς φορές πιο υγειές από όσο το πράσινο τσάι, προστατεύει την καρδιά 4 φορές περισσότερο από το κόκκινο κρασί και είναι αντιοξειδωτικό 20 φορές ισχυρότερο από τον φρέσκο χυμό λεμονιών
Αποτοξινώνει τα βαριά τοξικά μέταλλα που προέρχονται από τον καπνό των τσιγάρων ,των οδοντικών σφραγισμάτων και της περιβαλλοντολογικής μόλυνσης .

Είναι ένα φυτό που ήταν γνωστό από την αρχαιότητα γιατί χρησιμοποιείται ως αλοιφή και ως θυμίαμα. (Άγιο μύρο). Συγκεκριμένα υπάρχουν αναφορές για αυτό από τους αρχαίους Αιγύπτιους, τους αρχαίους Έλληνες , από τον μινωικό πολιτισμό, τους Ρωμαίους κ.α. Το λάδανο ή ο αλάδανος είναι η αρωματική ρητίνη με έντονες φαρμακευτικές ιδιότητες η οποία μαζεύεται από τα φύλλα της λαδανιάς ή Κίστου του Κρητικού.

 Λατινική ονομασία: Cistus Creticus
 

Παρασκευάζεται ως Έγχυμα


Το έγχυμα είναι ο απλούστερος τρόπος επεξεργασίας των φυτών, ειδικότερα των φύλλων και των ανθέων, είτε για την παρασκευή των γιατρικών, είτε αναζωογονητικών και χαλαρωτικών ροφημάτων. Κατά την παρασκευή του χρησιμοποιείται είτε ένα βότανο μόνο του είτε διάφορα βότανα μαζί και μπορεί να το πιει κανείς κρύο ή ζεστό.

Τρόπος Παρασκευής
Σε ένα φλιτζάνι με φρέσκο βρασμένο νερό ρίξτε 1 κουταλιά του τσαγιού αποξηραμένο βότανο.
Αφήστε για 5-10 λεπτά και καλύψτε το με ένα καπάκι για να γίνει η έγχυση. Αν θέλετε να γλυκάνει προσθέστε μία κουταλιά μέλι ή λίγη στέβια.

*(προτεινόμενη θερμοκρασία βρασμού 80° C)

Ασφαλής Χρήση

Μπορείτε να λαμβάνεται 2 με 3 δόσεις την ημέρα.
Η διάρκεια χρήσης να μην υπερβαίνει το μήνα.
Συνιστάτε η διακοπή για διάστημα 15-20 ημερών μετά τον μήνα για μακροχρόνια χρήση
 

Θεραπευτικές ιδιότητες
Ενίσχυση Ανοσοποιητικού, Τονωτικό, Αποτοξίνωση, Αντικαρκινικό

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα