Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×

ΤΣΑΪ ΕΧΙΝΑΚΕΙΑΣ | Για ενίσχυση ανοσοποιητικού

ΤΣΑΪ ΕΧΙΝΑΚΕΙΑΣ | Για ενίσχυση ανοσοποιητικού

ΤΣΑΪ ΕΧΙΝΑΚΕΙΑΣ | Για ενίσχυση ανοσοποιητικού

Πρόκειται για ένα αφέψημα ιδανικό για την αντιμετώπιση των ιών και των μικροβίων. Η αντιβακτηριδιακή δύναμη της εχινάκειας σε συνδυασμό με τις αντιβιοτικές και

αντισηπτικές ιδιότητες του θυμαριού και την αντιβακτηριδιακή δράση της γλυκόρριζας, ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού. Ταυτόχρονα, οι σημαντικές τονωτικές ιδιότητες του δίκταμου βοηθούν το σώμα να αναρρώσει.

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ
(για ένα φλιτζάνι)
- Εχινάκεια 1 κτγ
- Θυμάρι 1κτγ
- Γλυκόρριζα 1κτγ
- Δίκταμο 1 κτγ

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Αφού βράσετε μία κούπα νερό, ρίξτε μέσα όλα τα βότανα και αφήστε το για 5-7 λεπτά σκεπασμένο πριν το σουρώσετε.

Το αφέψημά σας είναι έτοιμο. Για να βελτιώσετε τη γεύση του, προσθέστε 1 κουταλιά μέλι και λίγες σταγόνες λεμονιού.

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ
Για να αποφύγετε το συνάχι, πίνετε προληπτικά 1 με 2 κούπες την ημέρα για ένα 15ήμερο. Αν έχετε κρυολογήσει, χρειάζεστε 3 κούπες αφέψημα την ήμέρα, ώσπου να υποχωρήσουν τα συμπτώματα. στο στάδιο της ανάρρωσης θα σας κάνουν καλό 2 κούπες ημερησίως.

Info
Η Εχινάκεια (echinacea)
Ήδη από τον περασμένο αιώνα, η εχινάκεια άνηκε στην κατηγορία των πιο σπουδαίων φαρμακευτικών βοτάνων του κόσμου. Ευδοκιμεί στη Βόρεια Αμερική, είναι φυτό πολυετές και το ύψος του φθάνει τα 50 εκατοστά. Τα πέταλά του έχουν έντονο μοβ χρώμα και πήρε το όνομά του από την ελληνκή λέξη "εχινός", εξαιτίας των αγκαθιών που έχει στα άνθη του.

Οι οπαδοί της εχινάκειας αυξάνονται συνεχώς, επειδή πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν που ενισχύει τις άμυνες του οργανισμού χωρίς να προκαλεί παρενέργειες.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:
Έρευνες έχουν δείξει ότι η εχινάκεια έχει την ικανότητα να τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και να τονώνει την άμυνα του οργανισμού απέναντι στις λοιμώξεις και τους ιούς. Θεωρείτε επίσης, φυσικό αντιβιοτικό και αντιαλλεργικό, ενώ έχει αποδειχθεί θαυματουργεί στην επούλωση πληγών.

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα