Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×

Φυτικά έλαια που υπόσχονται ισχυρότερη και υγιή ανάπτυξη μαλλιών!

Τα φυτικά έλαια παίζουν ζωτικό ρόλο στην ενίσχυση της υφής των μαλλιών σας, στην τόνωση της ανάπτυξης τους και στην προώθηση υγιών μαλλιών. Λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε το κατάλληλο ελιξίριο για να σώσετε τα μαλλιά σας από τη φθορά.

Εδώ, είναι μερικά από τα καλύτερα φυτικά έλαια που θα σας δώσουν πιο δυνατή και υγιή ανάπτυξη μαλλιών απλά, πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο λάδι μαλλιών, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας.

Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε το σωστό φυτικό λάδι για τον τύπο μαλλιών σας.

Μύκητες ποδιών (το πόδι του αθλητή): Αποτελεσματική Θεραπεία με αιθέρια έλαια

Οι μύκητες στα πόδια πρόκειται για μυκητιασικες λοιμωξεις, οι οποίες επηρεάζουν το δέρμα μεταξύ των δακτύλων και νυχιών και είναι μια μορφή λειχηνών. Μάλιστα, εμφανίζονται σε ποσοστό άνω των 15% παγκοσμίως και μπορούν να προσβάλλουν το δέρμα και τα πόδια. Ειδικότερα στα πόδια όμως, εμφανίζονται στην περιοχή κάτω από τα δάχτυλα και για αυτό το λόγο αυτού του είδους η μυκητίαση είναι και γνωστή ως “το πόδι του αθλητή”.

Οι απόλυτες υπερτροφές (superfoods) που μας χαρίζουν υγεία!

Η σωστή και ισορροπημένη διατροφή θεωρείται για πολλούς περίπλοκη και δύσκολη υπόθεση. Στο κομμάτι της ισορροπημένης διατροφής, οι υπερτροφές (superfoods) δεν αποτελούν εξαίρεση. Ως «υπερτροφές», χαρακτηρίζονται οι τροφές που περιέχουν πολλά περισσότερα θρεπτικά συστατικά σε σύγκριση με άλλες σε πολύ μικρή ποσότητα τροφίμου.

Ραγάδες : Φυσικοί Τρόποι Αντιμετώπισης

Οι ραγάδες είναι ουλές δημιουργούνται κάτω από την επιδερμίδα σαν αποτέλεσμα της απότομης τάσης που ασκείται στο δέρμα μας, ξεπερνά αυτό που μπορεί να αντέξει το χόριο, εκεί όπου βρίσκονται οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.

Καταπολεμήστε την Κυτταρίτιδα με φυσικό τρόπο

Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Είναι η εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό. Οφείλεται στην κακή αιμάτωση και τη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος που εμφανίζεται.

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα