Σύνολο 0,00 €
 x 

Your shopping cart is empty!

Σύνολο 0,00 €
Λογαριασμός
Παρακαλώ περιμένετε, σύνδεση ...
Δεν έχετε λογαριασμό? Εγγραφή
×

Σταματήστε την τριχόπτωση με αιθέρια έλαια

Σταματήστε την τριχόπτωση με αιθέρια έλαια

Σταματήστε την τριχόπτωση με αιθέρια έλαια

Υπάρχουν αιθέρια έλαια για την ανάπτυξη των μαλλιών, που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της τρίχας, να βελτιώσουν τη λάμψη και να υποστηρίξουν την αυξημένη ανάπτυξη

με παρατεταμένη χρήση.

Το αιθέριο έλαιο θυμαριού καθαρίζει τα θυλάκια των τριχών, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν την πτώση των μαλλιών. Το μασάζ με θυμάρι μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία, γεγονός που επιβραδύνει την απώλεια μαλλιών και προάγει την ανάπτυξη νέων τριχών.

Το αιθέριο έλαιο μέντας ενισχύει την ανάπτυξη των τριχών, αυξάνοντας τη ροή του αίματος στα θυλάκια, βοηθώντας έτσι τον κύκλο ανάπτυξης της τρίχας και την παραγωγή νέων τριχών.

Το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου είναι πλούσιο σε καρνοσόλη, το οποίο έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη φλεγμονή, την ισορροπία των οιστρογόνων και των ανδρογόνων και τη μείωση της DHT που βελτιώνει την ανάπτυξη των τριχών.

Το αιθέριο έλαιο δάφνης είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε και δρά τονωτικά στην δομή της τρίχας και την υγεία των μαλλιών.

Αραιώστε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου σε λάδι βάσης ( jojoba , σταφυλλοκουκουτσέλαιο , δαφνέλαιο ή αμυγδαλέλαιο). Εφαρμόστε στις ρίζες σας σαν μάσκα μαλλιών μία φορά την εβδομάδα. Μπορείτε επίσης, να προσθέσετε μερικές σταγόνες στο σαμπουάν της επιλογής σας.

Τι να προσέξετε!
- Μην το χρησιμοποιείτε εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.
- Μην το χρησιμοποιείτε σε παιδιά κάτω των 6 ετών.
- Μόνο για εξωτερική χρήση.

Επικοινωνία

Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey
Φίλτρα